El valor de l’anell de noces

1024 682 My Shira
  • 0

Comença la temporada alta de casaments. Amb l’arribada del bon temps el calendari s’omple de cites històriques en què una parella decideix formalitzar la seva relació. Molts són els preparatius per a l’ocasió: començant per escollir la data ideal, després trobar el lloc perfecte, decorar-lo, arreglar-lo, les flors, el vestit dels protagonistes, la llista de convidats, el càtering, els regals, les invitacions…

Molts i molts preparatius per viure un dia que moltes vegades es converteix en el més important de la vida dels protagonistes. Però de tots els detalls n’hi ha un que és potser el més important i al qual cal prestar moltíssima atenció: els anells. I és tan i tan important perquè de tot el que es viu el dia del casament és el que perdura físicament en el temps. Bé, els anells i els protagonistes.

La resta quedarà en el record: les flors, les taules, les paraules, els vestits, les invitacions, el càtering… Però els anells s’introduiran al dit correcte i serà el senyal inequívoc i permanent de l’enllaç que s’ha segellat en la celebració. L’anell t’acompanyarà durant tota la relació i és per això que has d’encertar en la decisió.

MyShira et farà l’anell que sempre has somiat portar a la teva mà. Únic, personalitzat, de qualitat, exclusiu, original…

Posa’t en contacte amb nosaltres i dona-li la importància que es mereix a l’únic record que et quedaràs per sempre del dia del teu casament… a més de la teva parella, és clar!

my shira_anell compromis1-2
my shira_anell compromis

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada