Per Sant Valentí regala felicitat. Regala My Shira

1024 675 My Shira
  • 0

Fa molts anys l’emperador Claudi II va decidir prohibir els matrimonis entre els joves perquè considerava que els solters eren millors soldats. Un sacerdot anomenat Valentí s’hi va negar i va començar a celebrar casoris entre els joves enamorats. L’emperador el va descobrir i va decretar la seva mort el 14 de febrer del 270. D’aquí va venir que Valentí fos el patró dels enamorats.

Molta gent pensa que això de Sant Valentí és un invent comercial i desconeix el verdader origen d’aquesta tradició que vol ser una mostra d’estima i amor cap a aquelles persones que apreciem i que són especials per a nosaltres.

I una manera de mostrar aquests sentiments és regalant una joia de My Shira. Perquè amb un detall com aquest aconseguiràs una gran satisfacció tant per a la persona que la dona com per la que la rep. Una joia que segur farà feliç a la teva parella.

Busques un regal especial per Sant Valentí? Vols triomfar amb la  persona que estimes? My Shira et dona unes quantes idees perquè el dia dels enamorats sigui excepcional. Perquè gaudeixis de la satisfacció que obtens quan regales una joia. Una joia que et recorda el sentiment que tens cap a la persona que estimes i que t’omple de felicitat i d’il·lusió.

Deixa’t portar per My Shira i regala felicitat.

2018-myshira-st valenti_

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada