Sea: la nova col·lecció de My Shira

1024 682 My Shira
  • 0

Dóna’m la mà que anirem per la riba
ben a la vora del mar
bategant,
tindrem la mida de totes les coses
només en dir-nos que ens seguim amant.

 

Joan Salvat-Papasseit escrivia aquests versos que deixen entreveure la relació tan intensa que hi ha entre el mar i l’amor. Perquè el mar transmet tranquil·litat i llibertat però a la vegada una passió i un força increïble a través de les seves onades i el soroll que desprenen.

My Shira té aquesta estima pel mar i s’hi ha passat hores asseguda, observant, relaxada. Caminant per la sorra notant com l’aigua li va acariciant els peus. Quedant-se amb la paleta de colors que el paisatge li mostra. Sentint la brisa al capvespre mentre s’apaguen els últims raigs de Sol reflectits sobre l’aigua marina.

Gaudint dels detalls. Com l’escuma que s’origina a la riba quan l’aigua esclata contra les roques. I s’atreveix a llançar-se al mar i nedar. Sentint-se un peix més. En llibertat i assaborint totes i cada una de les sensacions que es desprenen del moment. Observant un petit banc de peixos que es belluguen feliçment sota l’aigua.

My Shira torna a casa i transmet totes aquestes emocions en les seves peces de la nova col·lecció Sea. Omplint de vida matèries com el llautó, i a través de pàtines, convertint-les en aquests peixos o en elegants espines primes i punxegudes que manté en el record. Pàtines que simulen els colors del mar. Peces que acaben amb un bany d’or vell o plata vella que reflecteixen la sorra que tantes vegades hem trepitjat.

La nova col·lecció Sea de My Shira està plena de sentiment i delicadesa. Joies que van néixer al mar i tenen un disseny únic i original perquè les puguis lluir portant dins teu una part d’aquests moments que tots hem gaudit algun dia.

1_my shira_sea collection_model 20

2_my shira_sea collection_model 19

3_my shira_sea collection_model 21

4_my shira_sea collection_model 17

5_my shira_sea collection_model 22

6_my shira_sea collection_model 2

7_my shira_sea collection_model 3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada